Slide thumbnail
استئوآرتریت یا آرتروز بیماری تحلیل برنده ی مفاصل ، شايع ترين فرم آرتریت است. آرتریت به معنای التهاب مفصل است. در واقع استئو آرتریت یک بیماری مفصلی مزمن است که د آن غضروف مفاصل تحمل کننده وزن بدن تحلیل می رود.

» عضویت «

این قسمت ویژه تغذیه دانان شاغل در طرح تحول سلامت می باشد وبرای دسترسی به آن باید عضو سایت شوید.

مناسبت ماه

کتابخانه دیجیتال

رویدادهای تصویری

26/4/1398

دچار سنگ کلیه هستید، مصرف نوشابه و ماءالشعیر را محدود کنید

سنگ کلیه به ذرات کوچک و سختی در کلیه گفته می شود که بیشتر در دهه های چهارم و پنجم زندگی فرد را درگیر می کند. کسانی که سابقه ی خانوادگی سنگ کلیه دارند 2 برابر دیگر افراد در معرض ابتلا به سنگ کلیه هستند.

10/4/1398

اگر مبتلا به استئوآرتریت(آرتروز) هستید مصرف سیب زمینی و پیاز را محدود کنید

استئوآرتریت یا آرتروز بیماری تحلیل برنده ی مفاصل ، شايع ترين فرم آرتریت است. آرتریت به معنای التهاب مفصل است. در واقع استئو آرتریت یک بیماری مفصلی مزمن است که د آن غضروف مفاصل تحمل کننده وزن بدن تحلیل می رود.

23/2/1398

هرآنچه که باید از بیماری پرفشاری خون بدانید

فشار خون در واقع همان نيروي خون است كه بر رگ­ها وارد مي­شود. قلب خون را به درون رگ­ها پمپ مي­كند و به اين ترتيب خون در تمام بدن حمل مي­شود. امروزه فشار خون بالا يكي از مشكلات بهداشتي در جهان محسوب مي شود.

7/11/1397

چاقی تهدید سلامت امروز و فردا

به طور كلى چاقى عبارت است از عدم تعادل بین انرژى دریافتى و انرژى مصرفى، كه با ذخیره بیش از حد چربى نمایان مى شود. در حقیقت براى تجمع چربى در بدن هیچ ظرفیت محدود و معینى وجود ندارد و وقتى كه ذخایر سلول هاى چربى اشباع مى شود بدن شروع به افزایش تعداد سلول هاى چربى مى كند که تعداد سلول ها هیچ گاه كم نخواهد شد، بلكه فقط پُر و خالى مى شوند

بیشتر

6/11/1397

کلسیم چیست و چرا به کلسیم نیاز داریم؟

کلسیم یک عنصر شیمیایی ( ماده معدنی ) است که برای زنده ماندن اندام ها یا ارگانیسم ها ضروری است. کلسیم 39% از مواد معدنی بدن را شامل می شود، 99% کلسیم موجود در بدن در استخوان ها و بدن است و 1% باقی مانده در بافت ها و اندام های دیگر است هم چنین کلسیم در بسیاری از غذاها وجود دارد.

30/10/1397

مکمل های مورد نیاز دوران بارداری

در دوران بارداری برای سلامت مادر و جنین مصرف برخی از مکمل ها ضروری است که در این مقاله انوع مکمل ها و نحوه مصرف آنها توضیح داده شده است.

22/10/1397

با اسيد فوليك (ويتامين B9) و نقش آن در سلامت آشنا شوید

اسيد فوليك ( فولات ) يكي از ويتامين هاي گروهB و محلول در آب بشمار مي رود. نقـش اسيد فوليك در عملكرد طبيعي مغز حياتي است و نقش مهمي در سلامت رواني ايفا مي كند. اسيد فوليك به ويژه در دوران هاي رشد سريع مانند كودكي، سنين بلوغ و بارداري مهم است. اين ويتامين ارتباط نزديكي با ويتامين B12 براي تشكيل گلبول هاي قرمز خون وخونسازي دارد.

2/10/1397

ایران رتبه 98 را از بین 100 کشور دنیا درمصرف لبنیات از آن خود کرده است!!

لبنیات که یکی از گروه های مهم هرم غذایی را به خود اختصاص داده است که این گروه شامل شیر، ماست، پنیر، دوغ، بستنی و کشک است که از نظر ارزش غذایی یکسان هستند و می توانند جایگزین یکدیگر شوند.

بیشتر

7/12/1397

اصول کلی تغذیه تکمیلی کودکان

شيرمادر تا پايان شش ماهگي به تنهايي و بدون اضافه كردن هيچ نوع غذاي كمكي براي رشد طبيعي شيرخوار كافي است.بعد از شش ماهگي نيازهاي غذايي شيرخوار فقط با شيرمادر تأمين نمي‌شود و كودك بايد از غذاهاي نيمه جامد استفاده نمايد. در صورتيكه كودك با توجه به كارت رشد، كمبود وزن داشته باشد

29/11/1397

چطور کودک بد غذا را غذا خور کنیم؟

بیشتر والدین از بی میلی و کم غذا خوردن کودکان خود در رنج هستند . بی اشتهایی و یا بد غذایی کودک یکی از مشکلات تغذیه ای است که باید آن را جدی گرفت چرا که این معظل در نهایت می تواند منجر به سوءتغذیه شود.

23/10/1397

هر آنچه که باید از تغذيه كودك 5-1 ساله بدانید

شيرخواران از يك سالگي به بعد، علاوه بر غذاهايي كه خوردنشان را در سال اول زندگي ياد گرفته اند، بايد از غذاي سفره خانواده نيز استفاده كنند. اين كودكان رشد سريع دارند و مقاومت كافي در مقابل بسياري از بيماري ها را هم ندارند و دندان هايشان نيز كامل نشده است.

1/10/1397

در زمان امتحانات چه بخوريم؟

نحوه تغذيه در زمان امتحانات نقش مهمي در كارايي وعملكرد مغز دارد. در زمان امتحانات معمولا دانش آموزان دچار اضطراب و استرس مي شوند. دراثر اضطراب واسترس ميزان ترشح هورمون آدرنالين وكورتيزول دربدن افزايش مي يابد كه به بدن كمك مي كند انرژ‍ي بيشتري براي مقابله با شرايط استرس داشته باشد.

بیشتر

25/4/1398

مراقب مصرف مواد غذایی حاوی شربت فروکتوز باشید

شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) یک نوع قند مصنوعی ساخته شده از شربت ذرت است.بسیاری از کارشناسان معتقدند که شکر و HFCS عوامل کلیدی در اپیدمی چاقی امروز هستند. HFCS و قند نیز با بسیاری از دیگر مسائل بهداشتی جدی، از جمله دیابت و بیماری قلبی مرتبط هستند.

1/4/1398

رژیم تعیین جنسیت، تهدیدی برای سلامت جنین

عواملی مانند وضعیت فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، داشتن کودکانی از هر دوجنس و یا حتی از دست دادن فرزند و تمایل به داشتن فرزندی از همان جنس باعث می شود که خانواده ها متمایل به داشتن فرزندی با جنسیت خاصی باشند.

21/2/1398

در هوای آلوده مصرف یک ماده غذایی خاص را فراموش نکنید

آلودگی های محیطی می تواند از طریق تداخلات انسانی و یا پدیده های طبیعی اتفاق افتد. آلودگی های محیطی در هوا، مهمترین عامل خطر در بروز بیماری های تنفسی، ریوی، آسم، پوستی، چشمی، سرطان و به مرور زمان باعث آلزایمر و پارکینسون شوند.

14/2/1398

الگوی غذایی در ماه مبارک رمضان چگونه باید باشد؟(2)

در ماه مبارك رمضان نيز مانند هميشه پيروي از برنامه غذايي متنوع و متعادل شامل 6گروه اصلي غذايي (نان و غلات، ميوه ، سبزي، گوشت و تخم مرغ،حبوبات و مغزها، شير و لبنيات) ضروري است. با رعايــت تـنوع و تعادل در مصرف غذا نيازهاي تغذيه اي شامل آب، املاح، ويتامين ها، مواد معدنی، پروتئين و انرژي مورد نياز بدن، تامين مي شود.

بیشتر

این قسمت ویژه متخصصان تغذیه می باشد و برای دسترسی به آن باید عضو سایت شوید.