٠٩:٠٠ - دوشنبه ٢١ آبان ١٣٩٧

کم خونی فقر آهن را بشناسید
فقر آهن يكي از شايع ترين اختلالات تغذيه اي در كشورهاي در حال توسعه و مهم ترين علت كم خوني تغذيه اي در كودكان و زنان در سنين باروري است كه با ايجاد گلبول هاي قرمز كوچك و كاهش ميزان هموگلوبين مشخص مي شود.

١١:٥٨ - يکشنبه ٢٠ آبان ١٣٩٧

برای سلامت روان چه مواد غذایی مصرف کنیم؟
تغذيه صحيح در سلامت جسمي و رواني ما نقش مهمي دارد. براي حفظ سلامت روان خود با مصرف مواد غذایی ذکر شده در این خبر می توانید به سلامت روان خود کمک نمائید.

١٣:٤٥ - سه شنبه ١٥ آبان ١٣٩٧

در هوای آلوده چه مواد غذایی مصرف کنیم؟
ازجمله گروههاي در معرض خطر در آلودگی هوا:کودکان ، سالمندان ، مادران باردار و مبتلایان به بیماری های قلبی ، ریوی است كه بيشتر از افراد دیگر آسیب می‌بینند و باید امکانات لازم برای حفظ سلامت آنها مهیا گردد. بنابراین لازم است برای مقابله با آلودگی ها و حفظ سلامت اعضای خانواده با برخی از موارد تغذیه ای آشنا شویم.

١٥:٢٨ - چهارشنبه ٩ آبان ١٣٩٧

براي استخوان خود خرج کنيد تا دچار پوکی استخوان نشويد
پوکی استخوان، عنوان بیماری همه گیر خاموش قرن را به خود اختصاص داده است.در حال حاضر قريب به 7 ميليون نفر در ایران به پوکي استخوان مبتلا هستند

١١:٣٥ - يکشنبه ٣ دی ١٣٩٦

پیشگیری از ابتلا به سنگ کلیه با رعایت برنامه غذایی
با مصرف یا عدم مصرف برخی مواد غذایی می توان از ابتلا دوباره به سنگ کلیوی پیشگیری کرد.

١٢:٠٣ - جمعه ٢٤ آذر ١٣٩٦

سنگ کلیه و تغذیه
افرادی که سنگ کلیه دارند باید رژیم غذایی خاصی را رعایت نمایند.

١٣:٢٤ - چهارشنبه ١ آذر ١٣٩٦

سرطان؛ تغییر حس چشایی در روند درمان
متخصصین تغذیه بر این باورند که سرطان باعث تغییر ذائقه ی افراد میشود.

٢١:٠٠ - پنج شنبه ٢٥ آبان ١٣٩٦

چگونه دیابت را کنترل کنیم؟
افراد دیابتی باید به صورت مداوم و منظم قند خون خود راکنترل کنند؛ با رعایت نکاتی که در ادامه بیان خواهد شد ؛ افراد مبتلا، می توانند زندگی سالم تری را تجربه نمایند.

٢١:١٨ - چهارشنبه ٢٤ آبان ١٣٩٦

پرفشار خون؛ قاتل خاموش
مصرف زیاد نمک باعث افزایش فشار خون می گردد. فشار خون بالا منجر به افزایش احتمال بیماری های قلبی و سکته مغزی می شود، که یکی از علل عمده مرگ در این افراد می باشد.

١٤:٥٥ - دوشنبه ٢٢ آبان ١٣٩٦

دیابت دارید؟ کیفیت خواب شما مهم است.
بی خوابی در بین بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 بسیار رایج است که این عامل می تواند بر روی وضعیت بیمار تاثیرمنفی داشته باشد.

١١:٣٤ - دوشنبه ١٥ آبان ١٣٩٦

پیشگیری از پوکی استخوان
سلامت استخوان ها در سنین بزرگسالی بسیار حائز اهمیت است.

٢٢:١٣ - دوشنبه ١٥ آذر ١٣٩٥

کاهش خطر سرطان با مصرف بیشتر میوه و سبزی
کاهش خطر سرطان با مصرف بیشتر میوه و سبزی

٠٠:١١ - شنبه ١ خرداد ١٣٩٥

پیشگیری از بیماری های غیر واگیر با تغذیه صحیح
پیشگیری از بیماری های غیر واگیر با تغذیه صحیح

٠٩:٠٧ - پنج شنبه ١٩ فروردين ١٣٩٥

بیماری پوستی ویتیلیگو
بیماری پوستی ویتیلیگو

١٢:٤٥ - جمعه ١١ دی ١٣٩٤

نقش تغذیه در بیماری آلزایمر
بیماری آلزایمر یکی از مشکلات عمده سلامتی است که با بالارفتن سن رواج پیدا می کند.

١٤:٣٠ - شنبه ٧ آذر ١٣٩٤

کبد چرب چیست ؟
کبد چرب چیست ؟

٠٨:٥٥ - چهارشنبه ١٣ آبان ١٣٩٤

بیماری لوپوس
بیماری لوپوس

٢٠:٠٢ - سه شنبه ١٢ آبان ١٣٩٤

چاقی بر اثر مصرف زیاد میوه
چاقی بر اثر مصرف زیاد میوه

١٠:١٤ - يکشنبه ٣ آبان ١٣٩٤

کاهش خطر ابتلا به سرطان های سر و گردن
کاهش خطر ابتلا به سرطان های سر و گردن

٢٣:١٥ - شنبه ٢٥ مهر ١٣٩٤

سرطان پروستات
سرطان پروستات

١٦:٠٢ - يکشنبه ١٥ شهريور ١٣٩٤

کلینیک کم کاری تیروئید
کلینیک کم کاری تیروئید

١٦:٢٣ - شنبه ١٠ مرداد ١٣٩٤

بیماری نارسایی قلبی چه زمانی رخ می دهد ؟
بیماری نارسایی قلبی چه زمانی رخ می دهد ؟

١٦:٥٥ - سه شنبه ١٦ تير ١٣٩٤

با كاهش مصرف چربي وروغن از بیماری های قلبی –عروقی پیشگیری کنیم؟
با كاهش مصرف چربي وروغن از بیماری های قلبی –عروقی پیشگیری کنیم؟

پربازدید ها

جدیدترین اخبار