چاپ        ارسال به دوست

کاهش خطر سرطان با مصرف بیشتر میوه و سبزی

  بر اساس شواهد موجود ، سالانه 1/7 میلیون نفر در جهان در اثر ابتلا به سرطان می میرند که عادات غذایی غلط ، علت 30%از کل سرطان ها در کشورهای  غربی و حدود 20% از سرطان ها در کشورهای در حال توسعه است. مصرف کم میوه و سبزی هم علت 19 درصد سرطان های دستگاه گوارش و 31 درصد بیماری های ایسکمیک قلب در جهان بشمار می رود.

   سبزی ها و میوه ها بدلیل دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدانی از جمله ویتامین   Aو  C ، سلنیوم و روی نقش مهمی در پیشگیری از سرطانها بخصوص سرطانهای دستگاه گوارش دارند.  سازمان جهانی بهداشت توصیه می کند روزانه حداقل 400 گرم سبزی و میوه مصرف شود.  

          


دفتر بهبود تغذیه جامعه

 


٢٢:١٣ - دوشنبه ١٥ آذر ١٣٩٥    /    شماره : ١٣٦٤٥٨    /    تعداد نمایش : ٥٦٣


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





پربازدید ها

جدیدترین اخبار