١٧:٣٧ - دوشنبه ٢٤ تير ١٣٩٢

چه کنیم تا در طول ماه رمضان به اضافه وزن دچار نشویم ؟
چه کنیم تا در طول ماه رمضان به اضافه وزن دچار نشویم ؟ چه توصیه ای برای افراد چاق دارید؟

٠٩:٢٩ - يکشنبه ٢٣ تير ١٣٩٢

ارائه یک رژیم غذایی برای ماه رمضان
مشخصا از چه مواد غذایی بیشتر استفاده کنیم و چه غذاهایی جزو موارد منع مصرف به شمار می آیند؟

١١:١٨ - شنبه ٢٢ تير ١٣٩٢

احیای غذاهای سنتی در پیشگیری از بیماری ها موثر است
امنیت تغذیه ای، دسترسی فیزیکی و اقتصادی تمام افراد در همه اوقات به غذای سالم و کافی است که به شیوه های قابل قبول اجتماعی و فرهنگی بدست آمده و تمامی سلول های بدن از مواد مغذی کافی بهره مند شوند.

١١:١٧ - شنبه ٢٢ تير ١٣٩٢

کاهش 15درصدي نياز بدن به غذا در ماه رمضان
به طور معمول در ايام روزه‌داري غير از 4روز نخست،15درصد نياز بدن به مواد غذايي کاهش مي‌يابد و اگر الگوهاي صحيح غذايي را رعايت کنيم، بايد در پايان ماه مبارک کاهش وزن نيز داشته باشيم.

٠٩:٠١ - پنج شنبه ٢٠ تير ١٣٩٢

راه اندازي سامانه پیام کوتاه ارزش افزوده سلامت در ماه رمضان
مسئول فناوري هاي نوين دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اطلاعات عمومي سلامت، تعذيه، حفظ آب بدن، مقابله با گرما و ارتقاي سلامت معنوي در پيام هاي روزانه ارزش افزوده سلامت در رمضان به هم وطنات ارائه می شود.

١١:١٧ - چهارشنبه ١٩ تير ١٣٩٢

آرشيو كتب موبايلي حوزه تغذيه
توليد 31 عنوان كتاب موبايلي در حوزه تغذيه و سلامت توسط دفتر بهبود تغذيه جامعه

١٩:٣٥ - سه شنبه ١٨ تير ١٣٩٢

روزه داران برای جبران کم آبی بدن، میوه و سبزی مصرف کنند
روزه داران برای جبران کم آبی بدن در ماه مبارک رمضان مصرف سبزی و میوه را مورد توجه قرار دهد.

١١:٥٥ - دوشنبه ١٧ تير ١٣٩٢

حفظ ارزش غذايي مواد
براي حفظ بيشتر ارزش غذايي و رعايت بهداشت در تهيه و مصرف غذا با كارشناسان دفتر بهبود تغذيه جامعه دكتر پريسا ترابي ،‌ مريم زارعي و مهتاب تركمن گفتگويي داشتيم. ايشان رعايت نكات زير را تاكيد كردند:

١٨:٢٥ - يکشنبه ١٦ تير ١٣٩٢

برگزاري دوره آموزش الكترونيك تغذيه و ماه مبارك رمضان همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان
خانم دكتر عبداللهي مدير كل دفتر بهبود تغذيه جامعه در گفتگو با وبدا گفت : دوره آموزش الكترونيك تغذيه و ماه مبارك رمضان همزمان با آغاز ماه مبارك رمضان با هدف آشنايي مردم با روشهاي صحيح تغذيه در ماه مبارك رمضان، آشنايي با گروه هاي اصلي غذايي و نحوه استفاده از غذاها در افطار و سحر برگزار مي گردد.

١٩:٠٢ - چهارشنبه ١٢ تير ١٣٩٢

آشنايي با غذاهي ارگانيك
سركار خانم معاني اظهار داشت: يكي از توصيه هاي مهم و كاربردي كارشناسان استفاده از محصولات ارگانيكي است كه به راحتي و بدون افزايش بار مالي می توان آنها را تهيه كرد. سبزي كاري در مناطق شهري علاوه بر اينكه به زيبايي شهر و همچنين به تازه شدن هوا کمک مي كند مي تواند سرگرمي خوبي براي كودكانمان باشد و حس مسئوليت پذيري را نيز در آن ها تقويت كند.

٢٣:١٤ - يکشنبه ٩ تير ١٣٩٢

پیشگیری 70 درصدی بیماری ها با تغذیه مناسب و فعالیت فیزیکی
معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نتایج بررسی های جهانی نشان می دهد اگر مردم تغذیه و فعالیت فیزیکی مناسب داشته و از استعمال دخانیات دوری کنند می توانند از 60 تا 70 درصد بیماری های غیر واگیر پیشگیری کنند.

٢٠:٤٣ - شنبه ١ تير ١٣٩٢

تغذيه در محيط كار
افراد شاغل که بخش قابل توجهي از جمعيت فعال را در جامعه تشکيل مي دهند ، بخش عمده و زمان مفید شبانه روز خود رادر محیط کار مي گذرانند و بطور معمول يک وعده غذايي ويک ميان وعده خود را در محيط کار مصرف مي کنند بنابراین براي حفظ سلامت و افزايش بازده کاري به تغذيه مناسب به عنوان یکی از عمده ترین ابعاد شیوه زندگی تاثیر گذار بر سلامت نيازدارند.

١١:٠٧ - چهارشنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٢

افزايش وزن پس از ترك سيگار
افزایش وزن پس از ترک سیگار بسیار شایع است ولی‌ این بدین معنی نیست که نمی‌‌توان جلوی بروز آنرا گرفت. سیگار کشیدن باعث کاهش اشتها می‌‌شود و متابولیسم را افزایش می‌‌دهد.

١١:٣٦ - سه شنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٢

نقش نوشيدني ها در كاهش استرس
نوشیدنی‌ها، بخش مهمی از نیاز روزانه بدن را به مایعات برای سوخت و ساز مواد تامین می‌کنند. همانگونه که انتخاب یک نوشیدنی مفید و مغذی تأثیر مطلوبی در سلامت شخص دارد، عدم دقت در انتخاب آن نیز می‌تواند سلامت را به خطر اندازد.

٠٩:٤٣ - پنج شنبه ٢٣ خرداد ١٣٩٢

گرمازدگي و تابستان
گرمازدگي چيست ؟ گرمازدگي به عنوان آفتابزدگی یا تب حرارتی شناخته شده است. گرمازدگي زمانی اتفاق می افتد که دمای

٠٩:٤٤ - چهارشنبه ٨ خرداد ١٣٩٢

چه نوع شيري مصرف كنيم؟ پاستوريزه يا فله؟
شير و فرآورده هاي لبني مهم ترين منبع تامين كلسيم مورد نياز بدن است و مصرف آن جهت حفظ سلامت و استحكام استخوان ها، دندان ها و پوست لازم است.. پروتئين هاي شير نيز منبع مهمي در تامين پروتئين مورد نياز روزانه بدن هستند. اما بايد توجه داشت كه شير يك غذاي بسيار فسادپذير است. رطوبت بالا و وجود مواد مغذي در شير آن را به محيط مناسبي براي رشد ميكروب ها تبديل كرده است. بنابراين قبل از مصرف لازم است پاستوريزه شود.

١١:٠٦ - دوشنبه ٦ خرداد ١٣٩٢

دانش آموز عزير آيا مي دانيد موقع امتحانات چه بخوريد؟
تغذيه صحيح در هنگام امتحانات

٢١:٠٠ - شنبه ٢٨ ارديبهشت ١٣٩٢

جلسه ارتقاء كيفيت نان
دومین جلسه بررسی وضعیت نان در کشور و راه کارهای ارتقاء کیفیت آن با حضور مقام وزارت و قائم مقام محترم معاون بهداشت و جمعی از کارشناسان و صاحب نظران مدعو از وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، سازمان غذا و دارو و دفتر بهبود تغذیه جامعه در ساعت 8:30 صبح روز سه شنبه 17/2/92 در دفتر مقام وزارت تشکیل شد.

١٩:٥٤ - شنبه ١٤ ارديبهشت ١٣٩٢

حمايت از توليد كنندگان محصولات غذايي حامي سلامت
با توجه به اهداف اين دفتر در آموزش و فرهنگسازي براي انتخاب غذاي سالم وداراي ارزش تغذيه اي و حمايت از توليد كنندگان محصولات غذايي حامي سلامت ، اولين جلسه معرفي سامانه امتيازدهي مبتني بر آموزش الكترونيك تغذيه سالم، در روز چهارشنبه مورخ 4 ارديبهشت ماه سال جاري، در ساختمان معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي برگزار گرديد.

٠٨:٤٦ - يکشنبه ٨ ارديبهشت ١٣٩٢

دستور صريح مقام محترم وزارت درمورد بهبود كيفيت نان در كشور
با توجه به دستور صريح مقام محترم وزارت مبني بر برنامه ريزي صحيح و اصولي در ارتقاء كيفيت نان در كشور جلسه اي با حضور كارشناسان و اعضاء علمي كشور روز سه شنبه سوم ارديبهشت ماه در دفتر ايشان برگزار شد. در اين جلسه نمايندگاني از معاونت بهداشت، دفتر بهبود تغذيه جامعه، مركز سلامت محيط و كار، معاونت غذا سازمان غذا و دارو، انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور و اعضاء هيئت علمي دانشگاههاي علوم پزشكي تهران، شهيد بهشتي و ايران و ...
سبد غذايي مطلوب  افراد 30 تا 60 ساله

١٦:٤٤ - سه شنبه ٢٧ فروردين ١٣٩٢

سبد غذايي مطلوب افراد 30 تا 60 ساله
با توجه به بند "د" ماده 34 قانون برنامه پنجم توسعه كه وظيفه تدوين سبد غذايي مطلوب را به وزارت بهداشت محول كرده است ، دفتر بهبود تغذيه جامعه با همكاري دانشكده هاي بهداشت ودانشكده علوم تغذيه ورژيم شناسي داشنگاه علوم پزشكي تهران وانستيتوتحقيقات تغذيه اي وصنايع غذايي كشور اقدام به طراحي وتدوين سبد غذايي مطلوب نمود.

١٦:٤١ - سه شنبه ٢٧ فروردين ١٣٩٢

آيا مي دانيد مصرف نمك در حال افزايش است؟
دفتر بهبود تغذيه جامعه برنامه كاهش نمك در نان هاي مصرفي مردم را در اولويت برنامه هاي سال جاري قرار داده است. يكي از دلايل بروز فشار خون بالا مصرف زياد نمك است. نان بعنوان قوت غالب وغذاي اصلي مردم اگر حاوي نمك زياد باشد مهمترين منبعي است كه موجب مصرف زياد نمك بطور روزانه مي شود.

٠٩:٤٨ - سه شنبه ٢٠ فروردين ١٣٩٢

آغاز به کار سامانه‌های نوین ارتباطی برای ارتقای سلامت ایرانیان
راه اندازي سايت دفتر بهبود تغذيه جامعه و سامانه ملي آموزش الكترونيك سلامت با هدف ارائه آموزش هاي عمومي سلامت در هفته سلامت

١١:٤٤ - دوشنبه ١٩ فروردين ١٣٩٢

اجرای طرح سراسري آموزش الكترونيك تغذيه و پيشگيري از فشارخون
طرح سراسري آموزش الكترونيك تغذيه و پيشگيري از فشارخون، روز دوم هفته سلامت در سراسر كشور اجرا مي شود.

٢١:١٩ - يکشنبه ١٨ فروردين ١٣٩٢

ارزيابي تغذيه اي بيماران و ارائه مشاوره تغذيه در بيماران بستري در بيمارستان هاي كشور
با ابلاغ فرم هاي ارزيابي هاي تغذيه اي بيماران بستري در بيمارستان در ابتداي سال 1392 به دانشگاههاي كشور، در سال جاري شاهد شروع غربالگري تغذيه اي بيماران پذيرش شده در بيمارستانهاي سراسركشور خواهيم بود.

٢١:١٠ - يکشنبه ١٨ فروردين ١٣٩٢

مصرف نمك بايد كاهش يابد
گزارش مختصری از فعاليت های دفتر بهبود تغذيه جامعه در خصوص "کاهش مصرف نمک در جامعه"

٢٠:٥٧ - يکشنبه ١٨ فروردين ١٣٩٢

آيا مي دانيد نان غني شده چه مزايايي دارد؟
کلیه نانوایی های سنتی براساس دستور عمل وزارت بهداشت باید از آرد غنی شده با آهن واسید فولیک برای پخت نان استفاده کنند.

٠٠:٠٩ - يکشنبه ١٨ فروردين ١٣٩٢

30% انسانها در سراسر جهان مبتلا به پرفشاری خون هستند
امروزه فشار خون بالا يكي از مشكلات بهداشتي در جهان محسوب مي شود. 30% انسانها در سراسر جهان مبتلا به پرفشاری خون هستند.

٢٣:٤٥ - شنبه ١٧ فروردين ١٣٩٢

فشار خون بالا را مي توان كنترل كرد؟
خطر پیشرفت فشار خون بالا با رعایت موارد زیر کاهش می یابد

١٢:٠٢ - يکشنبه ١١ فروردين ١٣٩٢

اجرای طرح سراسري آموزش الكترونيك تغذيه و پيشگيري از فشارخون
طرح سراسري آموزش الكترونيك تغذيه و پيشگيري از فشارخون، روز دوم هفته سلامت در سراسر كشور اجرا مي شود.

<< صفحه قبلی5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعدی >>