٠٨:٠٣ - سه شنبه ٢٣ بهمن ١٣٩٧

با دنیای نوشیدنی ها آشنا شوید
نوشيدني ها، بخش مهمي از نياز روزانه بدن را به مایعات برای سوخت و ساز مواد تامين مي کنند. همانگونه که انتخاب يک نوشيدني مفيد و مغذي تأثير مطلوبي در سلامت شخص دارد، عدم دقت در انتخاب آن نیز مي تواند سلامت را به خطر اندازد. نوع آشاميدني بايد متناسب با آب و هوا انتخاب شود.

٠٩:٣٥ - سه شنبه ١٦ بهمن ١٣٩٧

برای تقویت حافظه یتان این 4 ماده غذایی را فراموش نکنید
اگر احساس فراموشی می کنید، ممکن است این مشکل ناشی از کمبود خواب یا دلایل دیگری همچون ژنتیک، سطح فعالیت بدنی و شیوه زندگی و عوامل محیطی باشد. با این حال، شکی نیست که رژیم غذایی نقش مهمی در سلامت مغز دارد.بهترین منو برای تقویت حافظه و عملکرد مغز موجب جریان خون خوب مغز می شود

١٤:٠١ - سه شنبه ٩ بهمن ١٣٩٧

غذاهایی که می توانند در باروری شما تاثیر گذار باشند
به گفته انجمن پزشکی باروری آمریکا ، ناباروری حدود 10 درصد از جمعیت را تشکیل می دهد.. در حالی که زوج ها نمی توانند همه علل ناباروری را کنترل کنند، ولی می توانند عادت های غذایی خود را کنترل کنند. و تغذیه و وزن سالم هر دو طرف می توانند تأثیر قابل توجهی بر توانایی باروری داشته باشد.

٠٩:٠١ - يکشنبه ٧ بهمن ١٣٩٧

چاقی تهدید سلامت امروز و فردا
به طور كلى چاقى عبارت است از عدم تعادل بین انرژى دریافتى و انرژى مصرفى، كه با ذخیره بیش از حد چربى نمایان مى شود. در حقیقت براى تجمع چربى در بدن هیچ ظرفیت محدود و معینى وجود ندارد و وقتى كه ذخایر سلول هاى چربى اشباع مى شود بدن شروع به افزایش تعداد سلول هاى چربى مى كند که تعداد سلول ها هیچ گاه كم نخواهد شد، بلكه فقط پُر و خالى مى شوند

١٠:٠٩ - شنبه ٦ بهمن ١٣٩٧

کلسیم چیست و چرا به کلسیم نیاز داریم؟
کلسیم یک عنصر شیمیایی ( ماده معدنی ) است که برای زنده ماندن اندام ها یا ارگانیسم ها ضروری است. کلسیم 39% از مواد معدنی بدن را شامل می شود، 99% کلسیم موجود در بدن در استخوان ها و بدن است و 1% باقی مانده در بافت ها و اندام های دیگر است هم چنین کلسیم در بسیاری از غذاها وجود دارد.

٠٨:٢٥ - چهارشنبه ٣ بهمن ١٣٩٧

راهکار هایی که به شما در انتخاب غذاهای سالم و کم کالری در خارج از خانه کمک می کند
امرزوه یکی از تفریحات افراد به خصوص ایرانی ها غذاخوردن در رستوران است . همانطور که خوردن یکی از لذت های دنیا است اما با مدنظر قرار دادن چند نکته می توانیم بدون نگرانی از چاقی و اضافه وزن در رستوران غذا میل کنید.

٠٨:٤٠ - سه شنبه ٢ بهمن ١٣٩٧

از مزایای مصرف شیر و تولید آن چه می دانید؟
شيــر يك غذاي كامل است و به دليل دارا بودن انواع املاح و بسياري از ويتامين ها نقش مهمي در رشــد و حفظ سلامت انسان دارد. شير و فرآورده هاي لبني مهم ترين منبع تامين كلسيم مي باشد و مصرف آن جهت حفظ سلامت و استحكام استخوان ها، دندان ها و پوست توصيه مي شود.

١٣:٢٣ - يکشنبه ٣٠ دی ١٣٩٧

مکمل های مورد نیاز دوران بارداری
در دوران بارداری برای سلامت مادر و جنین مصرف برخی از مکمل ها ضروری است که در این مقاله انوع مکمل ها و نحوه مصرف آنها توضیح داده شده است.

٠٨:٥٤ - چهارشنبه ٢٦ دی ١٣٩٧

اگر نمک زیاد مصرف می کنید ، مراقب سرطان معده باشید
مصرف زياد نمك بعنوان يكي از ريسك فاكتورهاي اصلي فشار خون بالا و بيماري هاي قلبي عروقي شناخته شده است و پيامد هاي ديگر آن از جمله سرطان معده امروزه مورد توجه خاص مجامع علمي قرار دارد.

٠٩:٤٨ - يکشنبه ٢٣ دی ١٣٩٧

هر آنچه که باید از تغذيه كودك 5-1 ساله بدانید
شيرخواران از يك سالگي به بعد، علاوه بر غذاهايي كه خوردنشان را در سال اول زندگي ياد گرفته اند، بايد از غذاي سفره خانواده نيز استفاده كنند. اين كودكان رشد سريع دارند و مقاومت كافي در مقابل بسياري از بيماري ها را هم ندارند و دندان هايشان نيز كامل نشده است.

٠٩:٣٦ - شنبه ٢٢ دی ١٣٩٧

با اسيد فوليك (ويتامين B9) و نقش آن در سلامت آشنا شوید
اسيد فوليك ( فولات ) يكي از ويتامين هاي گروهB و محلول در آب بشمار مي رود. نقـش اسيد فوليك در عملكرد طبيعي مغز حياتي است و نقش مهمي در سلامت رواني ايفا مي كند. اسيد فوليك به ويژه در دوران هاي رشد سريع مانند كودكي، سنين بلوغ و بارداري مهم است. اين ويتامين ارتباط نزديكي با ويتامين B12 براي تشكيل گلبول هاي قرمز خون وخونسازي دارد.

٠٩:٣٠ - دوشنبه ١٧ دی ١٣٩٧

5 توصیه غذایی سازمان جهانی بهداشت در سال جدید میلادی
مصرف هر نوع ماده غذایی و نوشیدنی می تواند روی توانایی بدن برای مبارزه با عفونت ها و همچنین احتمال چاقی، دیابت، فشار خون، بیماری های قلبی و سرطان های مختلف در آینده تاثیر گذارد.

٠٨:١٧ - دوشنبه ١٠ دی ١٣٩٧

بسیج ملی تغذیه سالم برگزار می شود
یکی از اقدامات مهم در کاهش بروز بیماری های غیرواگیر افزایش سطح آگاهی مردم جامعه است. در همین راستا دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در جهت ارتقاء سواد تغذيه اي جامعه، هر ساله اقدام به برگزاری بسیج ملی آموزش همگانی تغذیه در سراسر کشور می کند.

٠٨:١٤ - يکشنبه ٩ دی ١٣٩٧

چاقي بیماریست حتی در کودکان
زندگي ماشيني امروزي علاوه براين كه زندگي را براي ما انسانها راحتركرده اما به دنبال اين راحتي مشكلات متعددي رو براي سلامتي ما ايجاد كرده است كه يكي از شايع ترين اين مشكلات چاقي و اضافه وزن است.

٠٩:٠٤ - شنبه ٨ دی ١٣٩٧

ميوه ها، پيام آور سلامتي
میوه يكي ازگروه هاي مهم هرم غذايي است كه به دليل دارابودن مواد مغذي گوناگون مثل ويتامينهاي گروه B،ويتامين C ،A و املاح معدني گوناگون نقش مهمي در پیشگیری از بیماری های مختلف دارند.

٠٨:٣٦ - چهارشنبه ٥ دی ١٣٩٧

طعم خوب سلامتی با مصرف سبزیجات
مصرف روزانه سبزی ها به دليل دارابودن مواد مغذي گوناگون مثل ويتامينهاي گروه B،ويتامينCو ويتامينA، املاح معدني مي تواند نقش مهمي در تقويت سيستم ايمني بدن و جلوگيري از ابتلا به بيماري ها دارد

٠٠:٣٧ - يکشنبه ٢ دی ١٣٩٧

ایران رتبه 98 را از بین 100 کشور دنیا درمصرف لبنیات از آن خود کرده است!!
لبنیات که یکی از گروه های مهم هرم غذایی را به خود اختصاص داده است که این گروه شامل شیر، ماست، پنیر، دوغ، بستنی و کشک است که از نظر ارزش غذایی یکسان هستند و می توانند جایگزین یکدیگر شوند.

٠٠:٢٩ - شنبه ١ دی ١٣٩٧

در زمان امتحانات چه بخوريم؟
نحوه تغذيه در زمان امتحانات نقش مهمي در كارايي وعملكرد مغز دارد. در زمان امتحانات معمولا دانش آموزان دچار اضطراب و استرس مي شوند. دراثر اضطراب واسترس ميزان ترشح هورمون آدرنالين وكورتيزول دربدن افزايش مي يابد كه به بدن كمك مي كند انرژ‍ي بيشتري براي مقابله با شرايط استرس داشته باشد.

٢٢:١٩ - چهارشنبه ٢٨ آذر ١٣٩٧

چطور با تغذیه سالم فشار خون خود را کنترل کنیم؟
فشار خون بالا عللي ارثي و محيطي دارد و لازم است از دوران كودكي با اصلاح شيوه زندگي و پيروي از رژيم غذايي سالم و فعاليت جسمي مداوم در جهت پيشگيري از آن اقدام شود. تاكيد مي شود فشارخون همه افراد از 3 سالگي به بعد به طور دوره اي اندازه گيري شود. حتي فشار خون بالا در حد خفيف نيز پرعارضه بوده و پيشگيري و كنترل آن باعث سلامتي و زندگي طولاني تر با كيفيت بهتر مي شود.

٠٠:٢١ - چهارشنبه ٢٨ آذر ١٣٩٧

توصيه هاي تغذيه اي بلندترين شب سال
در حال حاضر اولين علت مرگ و مير ايراني ها بيماري هاي غير واگير است.طبق آمار سازمان بهداشت جهاني 63 درصد علل مرگ و مير هاي دنيا مربوط به بيماري هاي غير واگير است.

٢٢:٠٧ - يکشنبه ٢٥ آذر ١٣٩٧

با بیماری دیابت آشنا شوید
بیماری قند یا دیابت نوعی اختلال در سوخت و ساز مواد غذايي در بدن است که به علل مختلف بروز می کند و داراي درجات مختلف کمبود انسولین یا عدم پاسخ بدن به انسولین است.

٢٢:٠١ - يکشنبه ٢٥ آذر ١٣٩٧

شير و ارزش غذايي آن
شيــر يك غذاي كامل است و به دليل دارا بودن انواع املاح و بسياري از ويتامين ها نقش مهمي در رشــد و حفظ سلامت انسان دارد. شير و فرآورده هاي لبني مهم ترين منبع تامين كلسيم مي باشد و مصرف آن جهت حفظ سلامت و استحكام استخوان ها، دندان ها و پوست توصيه مي شود.

٢٣:٥٢ - چهارشنبه ٢١ آذر ١٣٩٧

ضرورت مصرف مكمل ها دركودكان زير 2 سال
یکی از راهکارهای عمده برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذیها درکودکان ، مکمل یاری است. درکشور ما براساس نتايج بررسي هاي كشوري انجام شده كمبود آهن وكم خوني ناشي ازآن دركودكان زير 2 سال كشور شايع است .

٠٧:١٠ - دوشنبه ١٩ آذر ١٣٩٧

فقرید را بشناسید
يد يكي از ریزمغذی های ضروری است که بدن براي ساختن هورمون هاي تيروئيد به آن نياز دارد

٠٨:٥٨ - يکشنبه ١٨ آذر ١٣٩٧

در شرایط استرس زندگی امروزی چه مواد غذایی از افسردگی ما را در امان نگه می دارد؟
افسردگی يكي از اختلالاتی است كه اگر كنترل نشود سلامت روان انسان را به خطر مي اندازد. عوامل متعددی در بروز این اختلال عصبی نقش دارد .اگر شما دچار اختلال به افسردگی هستید و یا میخواهید از ابتلا به این اختلال خود را در امان نگه دارید این 10 ماده غذایی را فراموش نکنید.

٠٠:١٠ - شنبه ١٧ آذر ١٣٩٧

از فواید مصرف ماهی، هدیه دریا خود را محروم نکنید
گوشت ماهی دارای پروتئین مرغوب با قابلیت هضم آسان و ضریب هضمی 96% است. به علت وجود چربی امگا-3 موجود در گوشت ماهی مصرف آن باعث کاهش میزان چربی و کلسترول خون می شود.

١٢:٢٤ - سه شنبه ١٣ آذر ١٣٩٧

سندرم متابولیک چیست ؟
به مجموعه ای از شرایط گفته می شود که عبارتند از "فشار خون بالا، افزایش قند خون ناشتا، چربی انباشته در اطراف ناحیه شکمی، افزایش چربی خون (کلسترول یا تری گلیسیرید) که می تواند باعث افزایش بیماری های قلبی- عروقی، سکته قلبی و دیابت شود.

١٢:١٤ - دوشنبه ١٢ آذر ١٣٩٧

تاثير سوءتغذيه بريادگيري دانش آموزان
دوران كودكي و نوجواني مهمترین دوران رشد یک کودک است و تامين نياز هاي تغذيه اي و رساندن مواد مغذی اعم ازپروتئین، انرژی، ويتاكين ها و املاح معدني (ریزمغذیها) نقش بسیارمهم و اساسی در رشد جسمي و تكامل مغزي، ضريب هوشي و قدرت يادگيري دارد.

٠٨:٠٠ - يکشنبه ١١ آذر ١٣٩٧

با هرم غذایی ایرانی آشنا شوید (2)
قرار گرفتن موادغذايي در بالاي هرم كه كمترين حجم را در هرم اشغال مي كند به اين معني است كه افراد بزرگسال بايد از اين دسته از مواد غذايي كمتر مصرف كنند (مانند قندها و چربي ها). هر چه از بالاي هرم به سمت پايين نزديک مي شويم حجمي كه گروه هاي غذايي به خود اختصاص مي دهند بيشتر مي شود ؛ به اين معني كه مقدار مصرف روزانه اين دسته از مواد غذايي بايد بيشتر باشد.

٢٠:٠٩ - شنبه ١٠ آذر ١٣٩٧

با هرم غذایی ایرانی آشنا شوید(1)
هرم غذايي نشان دهنده گروه هاي غذايي و موادي است كه در هر گروه جاي مي گيرند.

<< صفحه قبلی1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعدی >>