٢٢:٤٧ - يکشنبه ٤ اسفند ١٣٩٢

مواد مغذي در گوشت ها
مواد مغذي در گوشت ها

٠٠:٠٤ - جمعه ٢ اسفند ١٣٩٢

ميان وعده و رسانه
ميان وعده و رسانه

١١:٢٧ - دوشنبه ٢٨ بهمن ١٣٩٢

10 نکته برای صرف غذا در خارج از منزل
10 نکته برای صرف غذا در خارج از منزل

٠٩:٠٠ - چهارشنبه ٢٣ بهمن ١٣٩٢

نکاتی درباره ی نمک
نمك خوراكي حاصل تركيب دو عنصر سديم و كلر است. اثرات نمك بر فشار خود به علت وجود عنصر سديم در اين تركيب است.

٠٠:١١ - دوشنبه ٢١ بهمن ١٣٩٢

دانش‌آموز سالم باميان وعده کم نمک و کم روغن
در حال حاضر مصرف زياد غذاهاي چرب و سرخ شده، فست فودها و مصرف زياد نمك از جمله مشكلاتي است كه در الگوي مصرف غذايي دانش آموزان وجود دارد.

شنبه ١٩ بهمن ١٣٩٢

حرکت به سوی سلامت
حرکت به سوی سلامت؛ مصرف غذاهای سودمند و مغذی به جای غذاهای فراوری شده وکنسروی

٢٣:٢٩ - پنج شنبه ١٧ بهمن ١٣٩٢

تهیه و انتخاب غذای سالم در خارج از منزل
به چه نکاتی در زمان صرف غذا در رستوران ها بايد توجه کنیم؟

٢٣:٥٥ - چهارشنبه ٢ بهمن ١٣٩٢

فشارخون و تغذيه
فشار خون در واقع همان نيروي خون است كه بر رگ ها وارد مي شود.

١٤:٥٥ - دوشنبه ٣٠ دی ١٣٩٢

كاهش مصرف چربی و روغن
كاهش مصرف چربی و روغن

١٩:٠٣ - شنبه ٢٨ دی ١٣٩٢

اضافه وزن و چاقي در نوجوانان
اضافه وزن به وزن بالاتر از استاندارد براي جثه اطلاق مي شود و به طور كلى چاقى عبارت است از عدم تعادل بین انرژى دریافتى و انرژى مصرفى، كه با ذخیره بیش از حد چربى نمایان مى شود

١٠:٠٢ - جمعه ٢٧ دی ١٣٩٢

همایش ملی غنی سازی آرد و سلامت جامعه
همایش ملی غنی سازی آرد و سلامت جامعه

٢١:١٥ - جمعه ٢٠ دی ١٣٩٢

تولید کتب موبایلی تحت پلتفرم اندروید
تولید 2 کتاب موبایلی تحت پلتفرم اندروید به مناسبت هفته ملی بسیج آموزش همگانی تغذیه

٢١:٤٠ - دوشنبه ١٦ دی ١٣٩٢

كمبود كلسيم چه مشكلي براي افراد ايجاد مي كند؟
کلسیم را عموماً می شناسید و می دانید كه كلسيم فراوان ترین املاح موجود در بدن است.

١٠:٣٧ - يکشنبه ١٥ دی ١٣٩٢

هفته ملي بسج آموزش همگاني تغذيه
هفته ملي بسج آموزش همگاني تغذيه

٠٠:٢٣ - چهارشنبه ١١ دی ١٣٩٢

حبوبات
حبوبات از متنوع‌ترین و مغذی‌ترین مواد غذایی طبیعت هستند. کم‌چرب هستند، کلسترول ندارند و...

١٧:٤٢ - يکشنبه ٨ دی ١٣٩٢

نكاتي درباره پتاسيم
منابع غذايي پتاسيم عبارتند از:

٠٩:٥٧ - شنبه ٧ دی ١٣٩٢

نكاتي درباره سديم
سديم بطور طبيعي در انواع غذاها يافت مي شود.

٠٨:٣٦ - چهارشنبه ٢٧ آذر ١٣٩٢

پيام هاي تغذيه اي سالم در شب يلدا
بزرگداشت شب يلدا از آيين­هاي باستاني ايرانيان است كه فلسفه­ي آن ارج نهادن به گرماي حضور جمع و مهرباني به يكديگر است.

١١:٠٢ - يکشنبه ٢٤ آذر ١٣٩٢

شير و لبنيات چه نقشي در سلامتي دارند؟
شيــر يك غذاي كامل است و به دليل دارا بودن انواع املاح و بسياري از ويتامين ها نقش مهمي در رشــد و حفظ سلامت انسان دارد.

١٥:٣٢ - دوشنبه ١٨ آذر ١٣٩٢

مشكلات تغذیه ای رایج در معلولین
مشكلات تغذیه ای رایج در معلولین

٠٩:٣٦ - دوشنبه ١١ آذر ١٣٩٢

نقش ذائقه سازي در مراحل مختلف زندگي كودك
نقش ذائقه سازي در مراحل مختلف زندگي كودك

١٠:٥٦ - يکشنبه ١٠ آذر ١٣٩٢

اصلاح الگوي مصرف غذايي با ذائقه سازي در دوران كودكي
شكل گيري عادات و رفتار تغذيه اي صحيح در اين دوران يكي از عوامل موثر در پيشگيري و كاهش خطر ابتلا...

١٩:٢١ - شنبه ٢ آذر ١٣٩٢

میا‌‌ن وعده‌ها
خوردن میا‌‌ن وعده‌های سالم راه دیگری است که همه مواد مغذی مورد نیاز تان را مي توانيد دریافت کنید تا سالم بمانید.

١٠:٥٥ - شنبه ٢٥ آبان ١٣٩٢

روز جهاني ديابت
چند توصيه تغذيه اي مهم براي بيماران ديابتي:

١١:٢٦ - سه شنبه ٢١ آبان ١٣٩٢

شکر افزودنی
بدن انسان نیازی به دریافت شکر (قند) ندارد. به همین دلیل است که هیچ یک از راهنما‌های غذا یی مواد غذایی حاوی شکر افزودنی را توصیه نمی‌‌کنند و یا محدود کردن آنها را توصیه می‌‌کنند.

١٢:٥٠ - دوشنبه ٢٠ آبان ١٣٩٢

اختلال وزن و چاقی در استفاده از رايانه و بازي هاي رايانه اي
اضافه وزن و چاقی، یکی از مشکلات در حال گسترش در سراسر دنیاست. اضافه وزن و چاقی در دوره کودکی بسیار مهم است زیرا یکی از عوامل خطر ...

١٢:٣٧ - جمعه ١٧ آبان ١٣٩٢

محرم و غذاهای نذری
در اين ماه تهيه وتوزيع غذاهاي نذري رواج دارد و خوردن غذاي نذزي در اين ايام براي مردم ارزش معنوي بالايي دارد.

٠٨:٥٧ - دوشنبه ١٣ آبان ١٣٩٢

در زمان امتحانات چه بخوريم؟
نحوه تغذيه در زمان امتحانات نقش مهمي در كارايي وعملكرد مغز دارد.

١١:٢٢ - يکشنبه ١٢ آبان ١٣٩٢

چرا روغن نخل ( پالم ) درواردات روغن افزايش يافته است؟
امروزه موضوع روغن­های خوراکی و ارتباط آن با سلامت مردم کشورمان مورد بحث خاص و عام است كه منجر به بروز برخوردهای متفاوت از سوی مصرف کنندگان و تولید کنندگان روغن ها و صنایع مصرفی گردیده است.

١٢:٢٥ - شنبه ١١ آبان ١٣٩٢

بخارپز کردن
بخارپز کردن یکی‌ از راحت‌ترین روش‌های پخت است که در یک سبد که در بالای آب در حال جوش قرار می‌‌گیرد انجام می‌‌شود.

<< صفحه قبلی3 4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعدی >>