١٠:٥٥ - شنبه ٢٥ آبان ١٣٩٢

روز جهاني ديابت
چند توصيه تغذيه اي مهم براي بيماران ديابتي:

١١:٢٦ - سه شنبه ٢١ آبان ١٣٩٢

شکر افزودنی
بدن انسان نیازی به دریافت شکر (قند) ندارد. به همین دلیل است که هیچ یک از راهنما‌های غذا یی مواد غذایی حاوی شکر افزودنی را توصیه نمی‌‌کنند و یا محدود کردن آنها را توصیه می‌‌کنند.

١٢:٥٠ - دوشنبه ٢٠ آبان ١٣٩٢

اختلال وزن و چاقی در استفاده از رايانه و بازي هاي رايانه اي
اضافه وزن و چاقی، یکی از مشکلات در حال گسترش در سراسر دنیاست. اضافه وزن و چاقی در دوره کودکی بسیار مهم است زیرا یکی از عوامل خطر ...

١٢:٣٧ - جمعه ١٧ آبان ١٣٩٢

محرم و غذاهای نذری
در اين ماه تهيه وتوزيع غذاهاي نذري رواج دارد و خوردن غذاي نذزي در اين ايام براي مردم ارزش معنوي بالايي دارد.

٠٨:٥٧ - دوشنبه ١٣ آبان ١٣٩٢

در زمان امتحانات چه بخوريم؟
نحوه تغذيه در زمان امتحانات نقش مهمي در كارايي وعملكرد مغز دارد.

١١:٢٢ - يکشنبه ١٢ آبان ١٣٩٢

چرا روغن نخل ( پالم ) درواردات روغن افزايش يافته است؟
امروزه موضوع روغن­های خوراکی و ارتباط آن با سلامت مردم کشورمان مورد بحث خاص و عام است كه منجر به بروز برخوردهای متفاوت از سوی مصرف کنندگان و تولید کنندگان روغن ها و صنایع مصرفی گردیده است.

١٢:٢٥ - شنبه ١١ آبان ١٣٩٢

بخارپز کردن
بخارپز کردن یکی‌ از راحت‌ترین روش‌های پخت است که در یک سبد که در بالای آب در حال جوش قرار می‌‌گیرد انجام می‌‌شود.

١٥:٥١ - يکشنبه ٥ آبان ١٣٩٢

نگاهي به وضعيت تغذيه كودكان زير پنج سال ( ايران و جهان )
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت در سال 2008 میلادی بیش از یک سوم مرگها ي كودكان زير پنج سال با سوءتغذيه پروتئين انرژی مرتبط بوده است.

١٠:٢٩ - دوشنبه ٢٩ مهر ١٣٩٢

روز جهانی تغذیه
نظام هاي غذايي پايدار براي امنيت غذايي و تغذيه:

١١:٠٧ - شنبه ٢٧ مهر ١٣٩٢

غذاها و قندخون
غذا‌هایی‌ که قند را دیرتر آزاد می‌‌کنند، قند خون را ثابت نگاه می‌‌دارند چون آهسته تر گوارش می‌‌شوند و باعث پیشگیری از تولید بیش از حد انسولین می‌‌شود و انرژی حاصل از آنها بیشتر دوام می‌‌یابد.

١١:١١ - شنبه ٢٠ مهر ١٣٩٢

کوتاهی قد
178 ميليون كودك در جهان از كوتاه قدي رنج مي برند.

١٢:١٣ - شنبه ١٣ مهر ١٣٩٢

چگونه كودكان را به مصرف میوه ها و سبزیها تشویق کنیم؟
چگونه كودكان را به مصرف میوه ها و سبزیها تشویق کنیم؟

٠٩:٤٢ - دوشنبه ٨ مهر ١٣٩٢

مصرف شیر پرچرب موجب گسترش بيماري‌هاي ريوي در هواي آلوده می شود.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف شیر پرچرب موجب گسترش بيماري‌هاي ريوي در هواي آلوده می شود.

١٢:٢٩ - شنبه ٦ مهر ١٣٩٢

مراقبت تغذیه ای دانش آموزان
آغاز سال تحصیلی تغییر مهم هر ساله ای است که همه ی ما به شکلی آن را تجربه می کنیم. با شروع فصل مدرسه و تمام شدن سه ماه تابستان ناچاریم تغییراتی در شیوه ی زندگی خود و خانوده مان ایجاد کنیم.

١٢:٥٢ - چهارشنبه ٢٧ شهريور ١٣٩٢

آلودگی های شیر فله ای با جوشاندن از بین نمیرود
مدیر مرکز تغذیه، سلامت و توسعه ایران با ابراز نگرانی از آزاد شدن فروش شیرفله ای نسبت به بازگشت بروز بیماری های نظیر سل گاوی و افزایش ابتلا به تب مالت طی دو سال گذشته هشدار داد

١١:٤٧ - يکشنبه ٢٤ شهريور ١٣٩٢

خودداري از مصرف صبحانه ممكن است خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي – عروقي را افزايش دهد
خودداري از مصرف صبحانه خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي – عروقي را افزايش مي دهد. مصرف صبحانه براي سلامتي مهم است.

٠٩:١٥ - شنبه ٢٣ شهريور ١٣٩٢

خود را از خواب محروم نکنید!!
تحقیقات جدید توسط محققان آمریکایی نشان داده که محرومیت از خواب می تواند سوخت و ساز گلوکز را 30 تا 40 درصد کاهش داده واثرات آن مانند چاقی و اضافه وزن را تشدید کند.

١١:١٨ - سه شنبه ١٩ شهريور ١٣٩٢

بایدها و نبایدهای مصرف مکمل های غذایی
امروزه در سراسر دنیا، تحقیقات متعدد و متفاوتی در مورد مصرف صحیح مکمل ها انجام شده است. با این حال، تمام متخصصان تغذیه براین باورند که مصرف مکمل ها تنها راه حل موجود نیست. به عبارت دیگر، هیچ فردی نباید مصرف مواد غذایی تازه و مورد نیاز بدن را کنار بگذارد و برای تامین نیازهایش فقط به استفاده از مکمل ها روی آورد.

٠٨:٤٣ - دوشنبه ١٨ شهريور ١٣٩٢

رژيم غذايي و تقويت حافظه
اگر بخواهيم درباره اهميت تغذيه صحيح در افزايش قدرت حافظه صحبت كنيم، به طور حتم نبايد نقش تغذيه در دوران جنيني و تاثير غذاهايي كه مادر در دوران بارداري مصرف مي‌كند را ناديده بگيريم

١٥:٥١ - يکشنبه ٣ شهريور ١٣٩٢

اهمیت مصرف گوشت ماهی در کاهش بیماری ها
گوشت ماهی دارای پروتئین مرغوب با قابلیت هضم آسان و ضریب هضمی 96% است.

١٥:٤٧ - يکشنبه ٣ شهريور ١٣٩٢

غذاهای سنتی یا آماده؟
غذاهای سنتی یا آماده؟

١٥:٤١ - يکشنبه ٣ شهريور ١٣٩٢

درباره فشار خون
امروزه فشار خون بالا يكي از مشكلات بهداشتي در جهان محسوب مي شود. 30% انسانها در سراسر جهان مبتلا به پرفشاری خون هستند. این نسبت با سن افزایش می یابد و از 1 نفر از هر 10 نفر در دهه دوم و سوم زندگی به 5 نفر از هر 10 نفر در دهه پنجم زندگی می رسد.

٠٩:٣٨ - سه شنبه ٢٩ مرداد ١٣٩٢

با ورزش استرس خود را كم كنيد
استرس را کم می‌‌کند، وقتی‌ که واقعا شروع به ورزش کردن می‌‌کنید، استرس شما در همه جوانب زندگی‌ کمتر می‌‌شود.

١٤:١١ - سه شنبه ١٥ مرداد ١٣٩٢

فعاليت بدني در روزمرگي زندگي
فعالیت بدنی را جزئی از زندگی‌ روزمره تان کنید. به جای فعالیت‌های بدنی که کالری کم می‌‌سوزانند، فعالیت‌های بدنی با سوخت بالاتر کالری را جایگزین کنید.

١٥:١٥ - يکشنبه ١٣ مرداد ١٣٩٢

در مورد عسل چه ميدانيد؟
عسل حاوی قند گلوکز(۳۱%)، فروکتوز(۳۸%)، آب(۱۷%)، و مقادیر ناچیزی مواد معدنی،ویتامین، پروتئین، و قند‌های پیچیده است.

١٢:٠٨ - دوشنبه ٧ مرداد ١٣٩٢

نكات بهداشتي در تهيه و طبخ غذاي نذري
در رابطه با نكات بهداشتي در تهيه و طبخ غذاي نذري با خانم دكتر پريسا ترابي و مريم زارعي كارشناسان دفتر بهبود تغذيه جامعه گفتگويي داشتيم كه موارد زير را تاكيد داشتند:

١٢:٠٥ - دوشنبه ٧ مرداد ١٣٩٢

نكات تغذيه اي براي حفظ ارزش تغذيه اي غذاهاي نذري
در رابطه با نكات تغذيه اي براي حفظ ارزش تغذيه اي غذاهاي نذري با خانم دكتر پريسا ترابي و مريم زارعي كارشناسان دفتر بهبود تغذيه جامعه گفتگويي داشتيم كه موارد زير را تاكيد داشتند:

١٠:٢٩ - شنبه ٥ مرداد ١٣٩٢

براي آنهايي كه سال اول است كه روزه مي گيرند چه توصيه اي دارند؟
دكتر حامد پورآرام توصيه كرد: کودکان و نوجوانانی که به سن تكليف رسيده و توان جسمی کامل دارند و به عبارت دیگر وزن و قد متناسب با سن خود را دارند ، بر اساس تکلیف دینی باید روزه کامل بگیرند. اين افراد چون در سن رشد هستند توصیه می شود:

١٠:٢٤ - شنبه ٥ مرداد ١٣٩٢

به طور کلی چه توصیه هایی برای تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان دارید؟
در ماه مبارك رمضان نيز مانند هميشه پيروي از برنامه غذايي متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلي غذايي (نان و غلات، ميوه و سبزي، گوشت و حبوبات، شير و لبنيات) ضروري است. با رعايــت تـنوع و تعادل در مصرف غذا نيازهاي تغذيه اي شامل آب، املاح، ويتامين ها، مواد معدنی، پروتئين و انرژي مورد نياز بدن، تامين مي شود.

١٠:٣٩ - چهارشنبه ٢ مرداد ١٣٩٢

امسال ماه رمضان در طول تابستان است چه کنیم تا کمتر دچار تشنگی شویم ؟
دكتر حامد پورآرام گفت: در مواقعی که ماه مبارک رمضان با روزهای بلند تابستان مقارن می شود يکی از مشکلات اساسی روزه داران بروز تشنگی در طول روز است . محدود کردن مصرف نمک در وعده های افطار و سحر در اين دوران بسيار مهم و کمک کننده است.

<< صفحه قبلی4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعدی >>