• 1399/08/24 - 14:00
  • 436
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

از چه ظروف پلاستیکی برای نگهداری مواد غذایی استفاده کنیم؟

گاهی برای نگهداری مواد غذایی در یخچال یا کابینت از ظروف پلاستیکی استفاده می کنیم . اما سوال اینجاست که چطور این کار را انجام دهیم تا برای سلامتی ما ضرری نداشته باشد؟

گاهی برای نگهداری مواد غذایی در یخچال یا کابینت از ظروف پلاستیکی استفاده می کنیم . اما سوال اینجاست که چطور این کار را انجام دهیم تا برای سلامتی ما ضرری نداشته باشد؟

  • به کد پشت ظروف پلاستکی دقت کنید .در پشت  ظروف پلاستیکی نگهداری مواد غذایی ، یک مثلث کوچک با یک شماره (کد شناسایی رزین) از 1 تا 7 وجود دارد. این عدد نشان می دهد که پلاستیک از چه ساخته شده است. به طور کلی ، امن ترین انتخاب برای استفاده از مواد غذایی شماره های 1 ، 2 ، 4 و 5 است. آکادمی اطفال آمریکا توصیه می کند از ظروف پلاستیکی با کد 3 ، 6 و 7 پرهیز کنید. پلاستیک شماره 3 حاوی وینیل یا پلی وینیل کلراید (PVC) است ، 6 دارای پلی استایرن و 7  پلاستیک های مختلفی مانند بیسفنولA (BPA) داشته باشند.
  • استفاده از BPA در بطری های کودک ، لیوان ها و بسته بندی شیرخشک های نوزادان ممنوع شده است. با این حال ، استفاده از آن در سایر ظروف غذا و نوشیدنی همچنان تحت نظارت است و در حال حاضر توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده بی خطر تلقی می شود. امروزه بسیاری از ظروف پلاستیکی غذایی و آشامیدنی بدون BPA در دسترس هستند که به مصرف کنندگان امکان می دهد در معرض آن قرار بگیرند.
  • آن را خنک نگه دارید. اگرچه پلاستیک پلی کربنات قوی و ماندگار است ، اما با گذشت زمان در اثر حرارت بالا و استفاده بیش از حد از بین می رود. هرگز غذاهای مایکروویو را در ظروف پلاستیکی گرم نکنید.از قرار دادن ظروف پلاستیکی در ماشین ظرفشویی نیز باید خودداری شود.
  • ظروف غذای پلاستیکی را هوشمندانه انتخاب کنید و استفاده از آنها را به ذخیره سازی مواد غذایی سرد محدود کنید. آنها همچنین می توانند برای حمل و نقل مواد غذایی ایده آل باشند. در عوض ظروف شیشه ای یا استیل ضد زنگ را برای غذاهای سرد یا گرم در نظر بگیرید. از آنجا که هر دو قابل تمیز و استفاده مجدد هستند ، برای ذخیره سازی مواد غذایی خانگی نیز ایده آل هستند.

منبع: https://www.eatright.org/homefoodsafety/four-steps/refrigerate/how-to-use-plastic-food-storage-containers

ترجمه و تنظیم:سپیده دولتی- کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

  • گروه خبری : باید ها و نباید ها
  • کد خبر : 156643

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید