• 1399/07/22 - 13:45
  • 91
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

چه موقع باید نمک به غذا اضافه کنیم؟

نمک یکی از چاشنی ها ی پرمصرف دنیا است که در اکثریت غذاها استفاده می شود.نمکی که باید تمام افراد به جز افراد دچار پر کاری تیروئید استفاده کنند نمک یددار تصفیه شده است.

نمک یکی از چاشنی ها ی پرمصرف دنیا است که در اکثریت غذاها استفاده می شود.نمکی که باید تمام افراد به جز افراد دچار پر کاری تیروئید استفاده کنند نمک یددار تصفیه شده است چرا که  افراد باید برای تامین ید روزانه خود حتما از نمک یدار تصفیه شده استفاده کنند. خیلی از افراد نمک را در ابتدای پخت  به مواد غذایی اضافه می کنند  که کار نادرستی است. باید توجه داشت  از آنجایی که ید به سادگی از نمک متصاعد می شود لازم است که نمک ده دقیقه قبل از سرو غذا به غذا اضافه شود تا مدت زمان کمتری در معرض حرارت قرار گیرد و ید ان از بین نرود.

همچنین باید توجه داشت که نمک یددار باید برای حفظ ید شان در ظروف دربسته تیره رنگ مثل ظروف چوبی و  پلاستیکی و به دور از نور آفتاب ، حرارت و رطوبت نگهداری شود.

  • گروه خبری : باید ها و نباید ها
  • کد خبر : 156427

گالری فیلم مرتبط

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید