نان جو و چاودار چه معجزه ای برای سلامتی دارد؟
جو و و چاودار از غلات مهم در جهان هستند که بعنوان غذا مورد استفاده بشر قرار می گیرند، از جمله موارد مصرف این غلات، تهیه نان است.
میوه و سبزیهای رنگارنگ اکسیر طبیعی تقویت سیستم ایمنی
مصرف روزانه میوه و سبزی به خاطر دارابودن مواد مغذي گوناگون از جمله ويتامينهاي A ، C ، B ، املاح معدني آهن، منيزم، پتاسيم و موادآنتي اكسيداني ميتواند ما را در برابر بيماري هاي زيادي بخصوص کرونا بيمه كند.
راس هرم، گروه مواد غذایی متفرقه
گروه متفرقه شامل انواع مواد قندي و چربي ها است. توصيه مي شود در برنامه غذايي روزانه از اين گروه كمتر استفاده شود.
با گروه حبوبات و مغز دانه ها آشنا شوید
این گروه شامل انواع حبوبات مانند نخود، انواع لوبیا، عدس، باقلا، لپه، ماش و مغز دانه ها مانند گردو، بادام، فندق، بادام زمینی و ... می باشند. این گروه منبع خوبی برای تامین پروتئین، املاح و برخی ویتامین ها هستند .
با گروه گوشت و تخم مرغ آشنا شوید
گروه گوشت و تخم مرغ منابع تامین کننده پروتئین می باشند. پروتئین ها به عنوان اجزای سازنده استخوان، ماهیچه، غضروف، پوست و خون عمل می کنند. آنها هم چنین به عنوان واحد های سازنده آنزیم ها، هورمون ها و ویتامین ها عمل می کنند.
با گروه میوه ها آشنا شوید
گروه میوه ها شامل انواع میوه ها و آب میوه طبیعی میبا شد. میوه ها نیز مانند سبزی ها در مقایسه با گروه های دیگر انرژی ( هر واحد 60 کیلو کالری ) و پروتئین کمتری دارند.
با گروه لبنیات آشنا شوید
گروه لبنیات شامل شیر و فرآورده های آن (ماست، پنیر، کشک، بستنی و دوغ) می باشد .این گروه دارای کلسیم، پروتئین، فسفر، ویتامین B12 و B2و سایر مواد مغذی می باشد و بهترین منبع تامین کننده کلسیم است که برای رشد و استحکانم استخوان و دندان ضروری است. میزان توصیه شده مصرف روزانه لبنیات 3-2 واحد است .
با گروه سبزی ها آشنا شوید
سبزی ها یکی از گروه های غذایی هرم غذایی هستند که توصیه می شود تمامی افراد سالم به صورت روزانه 3 تا 5 واحد از این گروه در برنامه غذایی خود استفاده کنند.
با گروه نان و غلات آشنا شوید
یک برنامه غذایی سالم موجب سلامت جسم و روان می شود .هرفرد برای دستیابی به سلامت، نیاز به مصرف روزانه تمام گروه های غذایی دارد . مواد غذایی به 6 گروه اصلی غذایی تقسیم می شوند که یکی از این گرو ها نان و غلات است.
از مزایای مصرف شیر و تولید آن چه می دانید؟
شيــر يك غذاي كامل است و به دليل دارا بودن انواع املاح و بسياري از ويتامين ها نقش مهمي در رشــد و حفظ سلامت انسان دارد. شير و فرآورده هاي لبني مهم ترين منبع تامين كلسيم مي باشد و مصرف آن جهت حفظ سلامت و استحكام استخوان ها، دندان ها و پوست توصيه مي شود.